Zij gingen je voor!

Referenties

Lees hieronder de ervaringen van de mensen die je voorgingen!

_5D36897-20200602-DOT Marketing-HKB-Lugar

Silvia is een echte verbinder, zowel binnen als buiten het team. Ze brengt een positieve energie en humor mee die een aangename werking heeft. Zelfs in een organisatie in transitie blijft ze constructief kritisch en durft ze kritische vragen te stellen, daarnaast is ze ondernemend en is professioneel in haar aanpak, zelfstandig of in teamverband. Kortom een fijne collega die snel haar draai vindt ook in complexe organisaties.

Haar inhoud op het gebied van Marketing & Communicatie maakt dat de te nemen stappen om doelen te bereiken worden gezet. Met haar persoonlijkheid maakt Silvia het échte onderscheid. Ze is analytisch, creatief, een snelle denker maar bovenal een zeer prettig mens. Iemand waarmee het prettig samenwerken is. Want dat ga je als vanzelf doen met Silvia, samen aan iets werken. Het mooiste compliment dat we Silvia konden geven is haar te vragen om in vaste dienst te komen!

Silvia is een Marketing- en Communicatieprofessional die zowel op strategisch niveau kan meedenken als hands-on ondersteuning kan bieden. Ze is een prettige sparringspartner en denkt proactief mee hoe zaken anders of beter zouden kunnen. Met haar creatieve inbreng, scherpe analyses en open communicatie heeft Silvia een mooie bijdrage geleverd aan ons team.

Silvia is een uitermate leuk, gedreven persoon. Zij zorgt dat haar projecten op een prettige, laverende en indien nodig strikte toon doorgevoerd worden. Goed overzicht en planmatig. Vakinhoudelijk levelt Silvia snel en levert zij goede input. Tevens realiseert zij een afgewogen marketing- en communicatiebeleid. 

Silvia is een echte marketing- en communicatieprofessional. Iemand met een sterke drive, die zaken tot een goed einde weet te brengen. Ze bewaakt de grote lijnen, maar heeft ook oog voor detail. Silvia zegt wat ze vindt en doet wat ze zegt. Bovendien is ze een leuk persoon en een welkome aanvulling voor het team en de organisatie. Kortom: vakkundig, creatief, aanpakker, professioneel en mensgericht!

Ik heb Silvia leren kennen toen ik op zoek was naar tijdelijke extra capaciteit voor mijn team. Ze heeft bewust gekozen voor zelfstandig ondernemerschap en dat merk je. Een echte professional die breed inzetbaar is binnen het marketingcommunicatie-vak. Ze is deskundig en energiek. Ze brengt rust en daagt de status-quo uit. Een aanrader voor uw team. 

Ik heb Silvia ervaren als waardevol in de rol van coördinator/projectleider en aanjager van nieuwe concepten. Haar kracht zit in aanpakken, doorpakken, mensen bij elkaar brengen en houden. Dit alles doet ze met een hele fijne, open, vrolijke en ontwapenende energie.

Silvia heeft ons in 2018 begeleid bij de rebranding naar ons merk HKB. Ze heeft hiervoor een profiel opgesteld van onze ‘ideale klant’ en bij de ontwikkeling van het merk vanuit die klant onze communicatiestrategie mee opgesteld en bewaakt. Silvia is naast bekwaam ook nog eens een plezier om mee te werken.

Silvia is een allround marketing- en communicatieprofessional die met veel aandacht voor de relatie altijd het beste resultaat wil bereiken. Ze schuwt daarbij kritische vragen niet, maar vergeet nooit ook goed te luisteren. Dit geeft het gewenste zakelijke resultaat en een prettige samenwerking. Win-win.

Silvia is een professionele marketingcommunicatie-adviseur die snel in staat is om het vraagstuk in de juiste context te plaatsen. Ze heeft natuurlijk talent in het verbinden van mensen. Ze schakelt met gemak op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Haar redactionele vaardigheden zijn van een hoog niveau en daarnaast is ze erg prettig in de samenwerking.

Ik heb Silvia leren kennen als betrokken, leergierige en deskundige professional die in alle geledingen en op alle niveaus haar marketing-/communicatierol wist uit te voeren met een hoge waardering van haar counterpartners. Ze kon rekenen op zeer positieve respons op haar toegevoegde waarde bij interne opdrachtgevers en klanten. Zeer punctueel en daadkrachtig in haar optreden met oog voor detail en met besef wat voor de eindconsument en de interne klant van belang was en ertoe deed.

In de jaren dat ik met Silvia mocht werken, heb ik het volgende ervaren: Ze wist zich razendsnel in te werken in het bedrijf, was inventief en doortastend. Wist mensen te overtuigen en voor zich te winnen en dat alles overgoten met een saus van humor. Prestatiegericht, maar ook open voor commentaar van buiten. Ik zou zo weer met haar in zee gaan.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!