Betrokken, verbindend, energiek

"Als je iets wilt, neem dan de regie!"

Bij mij kan er niet snel iets niet. Ik stel kritische vragen en met pragmatische werkwijze en humor blijkt er altijd veel realiseerbaar.

Dit vind ik belangrijk:

  • Een organisatie-brede blik en lange termijn visie hebben
  • Een overtuigende gesprekspartner zijn op elk niveau
  • Verandering stimuleren
  • Samenwerking opzoeken
  • Verbinding maken
  • Ondernemend zijn
  • Bovenal: plezier hebben in het leven

Even voorstellen

Nieuwe energie

Na zo’n 20 jaar te hebben gewerkt in de financiële en zakelijke dienstverlening (denk aan Rabobank, Van Lanschot Bankiers, BDO accountants), had ik behoefte aan nieuwe energie. In het voorjaar van 2018 ben ik na goed nadenken aan de slag gegaan als zelfstandige. En ik had een vliegende start! Intussen heb ik al verschillende opdrachtgevers mogen helpen bij hun vraagstukken.

Lange termijn doelstellingen

In het marketing- en communicatievak vind ik het belangrijk om bij te dragen aan de strategie van een bedrijf en daarmee aan de lange termijn doelstellingen. Klinkt logisch, maar dat is niet wat ik altijd terugzie in de praktijk. Net zoals van buiten naar binnen denken en blijven ontdekken wat werkt voor jouw bedrijf, jouw sector en jouw doelgroep. Goede vastlegging, monitoring en opvolging zijn daarbij onmisbaar.

Enthousiast en resultaatgericht

Ik ben geboren in Breda en opgegroeid in een klein maar bijzonder warm nest. Na mijn studie Communicatiewetenschap, richting Marketingcommunicatie aan de universiteit van Nijmegen, heb ik veel geleerd in de praktijk. En in het leven. Alles wat je meemaakt, maakt je nu eenmaal tot wie je bent en hoe je handelt. Als je mensen in mijn zakelijke of privé-omgeving vraagt naar de profielschets, is dit wat ik vaak hoor: verbindend, overtuigend, pragmatisch, kritisch, enthousiast, resultaatgericht, pro-actief, energiek, humoristisch en nuchter. 

Ontspannen met een goed glas wijn

In mijn vrije tijd vind je me aan een goed glas wijn en lekker eten, bij mijn paard of met de kat, achter mijn drumstel, wandelend door Lommel of het Ahrtal, reizend over de wereld, skiënd door Oostenrijk of gewoon lekker in onze eigen achtertuin. Verwikkeld in een boeiend gesprek, genietend van de stilte of het geluid van het buitenleven. Alleen, met Ed, met een paar vrienden of dansend in een concertzaal vol andere enthousiastelingen. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!