Nieuwe klus: terug naar eerste opdrachtgever

Hoe leuk is het als je allereerste opdrachtgever je opnieuw belt? Zomaar op een doordeweekse woensdag gaat de telefoon. Mijn eerste klant, intussen een franchise formule, zit met een acuut probleem. Blijkbaar heeft hij de samenwerking tijdens de vorige marketing-/communicatieklus een paar jaar geleden als prettig ervaren. Lees hier wat Rob Bierens daar eerder over zei.

Grote projecten en te weinig capaciteit. Op vrijdag spreken we via Teams de werkzaamheden door en de woensdag erna ben ik meteen heel de dag op kantoor. Ik ben niet op een rijdende trein gesprongen, maar op een shinkansen, zo lijkt het!

Launch van 3 nieuwe franchisevestigingen

Op korte termijn starten er 3 nieuwe franchisenemers. Ik mag zorgen dat dit op marketing- en communicatiegebied in goede banen wordt geleid. En als het even kan moet de reguliere merkcommunicatie ook nog gewoon doorgaan. Mooie uitdaging. Het is meteen intensief, maar leuk om weer aan boord te zijn. En mooi om te zien welke stappen het bedrijf in de tijd dat ik niet meer voor hen werkte, heeft genomen.

Fotografie

Leuk detail is dat we de fotografie voor deze website deels hebben geschoten bij HKB. Kijk ook maar eens op de HKB-website, je zult de stijl herkennen!