Van kerstboom naar paasei

De maand januari is omgevlogen. In één ruk van de kerstboom naar de paaseieren. Ken je dat gevoel? Hoogste tijd voor een nieuw blogje.

 

Mensen in het echt
Ik heb bedacht dat ik gewoon eens ‘n keer een greep uit deze maand ga delen. De aanloop naar het nieuwe jaar begon niet echt goed met de uitvaart van mijn oma op 30 december. En meteen begin januari nog twee uitvaarten van ouders van goeie vrienden. Het klinkt een beetje raar, maar het was wel heel fijn om weer mensen ‘in het echt’ te zien. Live met iemand kunnen praten en een kop koffie drinken. Of een glas wijn te heffen op het leven.

Het nieuwe vrije leven
Qua werk stond deze maand vooral in het teken van mijn opdracht bij pensioenuitvoerder APG. Ik schreef hier al eerder een blogje over. Denk aan heel veel aanpassingen op de website. Ik word nog eens een echte Tridion-expert! Of interviews met pensionado’s. Het is heel leuk om de verhalen te horen van ABP-deelnemers. Een vrouwelijke boswachter, een voormalig medewerker van de Koninklijke Bibliotheek of een oud-directeur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. En intussen via Teams de passie op hun gezicht te zien als ze vertellen over hun nieuwe vrije leven, de vele hobby’s en hun kleinkinderen. Ook is het gelukt om een interview te regelen met bijvoorbeeld Jan Slagter (omroep Max) en Erica Terpstra. En net als de maand bijna om is, belt mijn manager op om te vragen of ik nog wat langer wil blijven voor een project. Da’s een fijn compliment!

Stiekem een beetje trots
Maar er was méér. Ik heb ook een paar kleinere doorlopende opdrachten. Deze maand heb ik voor vier opdrachtgevers gewerkt aan coachingsgesprekken, buyer persona’s, online campagnes, nieuwsbrieven, websites en social media. En ik heb uitgebreid contact gehad met drie partijen waar ik mee samenwerk. Tot slot ben ik deze maand benaderd voor twee mogelijke nieuwe opdrachten. Zo blijft de pijplijn mooi gevuld en dat gaat vooral via via. Hoe fijn is dat! Ik zie dat als een resultante van mijn werk van de afgelopen jaren. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is het dat eigenlijk wel? Ik ben er stiekem best een beetje trots op😊. Goed weekend!